19.2. 2018

Vljudno vas vabimo na odprtje slikarske razstave slepih in slabovidnih ustvarjalcev, ki bo v torek, 27. februarja 2018, ob 17. uri v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne (Kotnikova 32, 1000 Ljubljana).

Likovno ustvarjanje slepih in slabovidnih je svojevrstna umetnost. V okviru Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica (Društvo MDSSNG) in ob podpori Lions kluba Kobarid Soča že 10 let pripravljamo likovne kolonije, na katerih člani pod vodstvom uveljavljenih umetnikov razvijajo svoj ustvarjalni potencial.

Slikarska razstava bo na ogled do 30. aprila 2018, obsega pa izbor del slepih in slabovidnih ustvarjalcev, ki so v zadnjem desetletju nastala na likovnih kolonijah.

Prosimo vas, da udeležbo potrdite do ponedeljka, 26. februarja 2018, do 10. ure na elektronski naslov info@mdssng.si.

Celotno vabilo si lahko prenesete na povezavi: Odprtje slikarske razstave

slikovna brošura ob slikarski razstavi slepih in slabovidnih ustvarjalcev. V brošuri se nahaja program prireditev MDSS NG ob 70-letnici društva

SPLETNA STRAN JE DOSTOPNA SLEPIM IN SLABOVIDNIM