12.7. 2019

Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica in Lions klub Idrija vabita na dobrodelno kolesarsko akcijo po Severni Primorski KOLESARIM, DA POMAGAM 2019.

Akcija bo potekala v soboto, 7. septembra 2019. Start bo ob 13.00 na parkirišču za Modro dvorano v Idriji. Pot nas bo vodila po glavni cesti iz Idrije preko Mosta na Soči, Tolmina, Kanala ob Soči do Nove Gorice. Akcijo bomo skupaj zaključili ob 17.45 uri na Robinovi zabavi pred novogoriško mestno hišo. Pot je nezahtevna (85,7 km) in primerna tudi za manj izkušene kolesarje. Za tiste bolj izkušene je v načrtu še podaljšek čez Goriška brda. Na poti bo z nami tudi spremljevalno vozilo.

Plakat Kolesarim, da pomagam 2019

Več o dogodku in prijavnica na spodnjih povezavah:

Vabilo

Prijavnica