Gradivo Državne volilne komisije: Posebna volilna enota 10000 Lendava (predstavnik madžarske narodne manjšine): Prenos: Elektronska oblika Zvočna oblika (mp3)

Gradivo Državne volilne komisije: Posebna volilna enota 9000 Koper (predstavnik italijanske narodne manjšine): Prenos: Elektronska oblika Zvočna oblika (mp3)

Gradivo Državne volilne komisije: Volilna enota 8000 Ptuj pod katero spadajo naslednji volilni okraji: Lendava, Ormož, Ljutomer, Murska Sobota I, Murska Sobota II, Gornja Radgona, Lenart, Pesnica, Ptuj I, Ptuj II, Ptuj III Prenos: Elektronska oblika (berljivi pdf) Zvočna oblika (mp3)

Gradivo Državne volilne komisije: Volilna enota 7000 Maribor pod katero spadajo naslednji volilni okraji: Šmarje pri Jelšah, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Ruše, Maribor I, Maribor II, Maribor III, Maribor IV, Maribor V, Maribor VI, Maribor VII. Prenos: Elektronska oblika (berljivi pdf) Zvočna oblika (mp3)

Gradivo Državne volilne komisije: Volilna enota 6000 Novo mesto pod katero spadajo naslednji volilni okraji: Črnomelj, Novo mesto I, Novo mesto II, Trebnje, Brežice, Krško, Sevnica, Laško, Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi. Prenos: Elektronska oblika (berljivi pdf) Zvočna oblika (mp3)

Gradivo Državne volilne komisije: Volilna enota 5000 Celje pod katero spadajo naslednji volilni okraji: Šentjur pri Celju, Celje I, Celje II, Žalec I, Žalec II, Mozirje, Velenje I, Velenje II, Slovenj Gradec, Ravne na Koroškem, Radlje ob Dravi. Prenos: Elektronska oblika (berljivi pdf) Zvočna oblika (mp3)

Gradivo Državne volilne komisije: Volilna enota 4000 Ljubljana Bežigrad pod katero spadajo naslednji volilni okraji: Kočevje, Ribnica, Grosuplje, Litija, Ljubljana Moste-Polje I, Ljubljana Moste-Polje II, Ljubljana Moste-Polje III, Ljubljana Bežigrad I, Ljubljana Bežigrad II, Domžale I, Domžale II Prenos: Elektronska oblika (berljivi pdf) Zvočna oblika (mp3)

Gradivo Državne volilne komisije: Volilna enota 3000 Ljubljana Center pod katero spadajo naslednji volilni okraji: Logatec, Vrhnika, Ljubljana Vič-Rudnik I, Ljubljana Vič-Rudnik II, Ljubljana Vič-Rudnik III, Ljubljana Vič-Rudnik IV, Ljubljana Center, Ljubljana Šiška I, Ljubljana Šiška II, Ljubljana Šiška III, Ljubljana Šiška IV Prenos: Elektronska oblika (berljivi pdf) Zvočna oblika (mp3)

Gradivo Državne volilne komisije: Volilna enota 2000 Postojna pod katero spadajo naslednji volilni okraji: Tolmin, Piran, Izola, Koper I, Koper II, Sežana, Ilirska Bistrica, Postojna, Nova Gorica I, Nova Gorica II, Ajdovščina Prenos: Elektronska oblika (berljivi pdf) Zvočna oblika (mp3)

Gradivo Državne volilne komisije: Volilna enota 1000 Kranj pod katero spadajo naslednji volilni okraji: Jesenice, Radovljica I, Radovljica II, Kranj I, Kranj II, Kranj III, Tržič, Škofja Loka I, Škofja Loka II, Kamnik in Idrija Prenos: Elektronska oblika (berljivi pdf) Zvočna oblika (mp3)

Blinda

Projekt INFORMATIZACIJA ZDSSS

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije skupaj s partnerjema MDSS Celje in Kranj izvaja projekt Informatizacija ZDSSS , ki ga sofinancira Minisrstvo za javno upravo iz Sklada NVO.

Več informacij o projektu

100 izletov po Sloveniji