05.5. 2022

Vabimo vas na Zoom srečanje družabnikov po telefonu, kjer bo naša gostja Taja Borštnar, univ. dipl. socialna delavka, družinska mediatorka, IMAGO facilitator in specializantka integrativne psihoterapije.

Tema srečanja bo model JAZ-a v odnosu v povezavi z učinkovito komunikacijo in TIPI vedenj (asertiven, pasiven, posredno agresiven in agresiven tip vedenja).

Udeleženci bodo imeli možnost ozavestiti kako vstopajo v medsebojne odnose in lastno komunikacijo ter načine vedenja. Ozaveščali bodo tudi vedenjske vzorce, ki jih prinašajo iz primarnih družin ter na tak način morda lažje razumeli sebe v odnosih z drugimi in vstopali v bolj ozaveščene medsebojne odnose.

Srečanje bo potekalo v četrtek, 12.5.2022 od 17.00 do 18.00 ure in bo namenjeno družabnikom po telefonu, vabljeni pa tudi vsi ostali, ki vas tema zanima.

Fotografija osebe, ki uporablja pametni mobilni telefon

Predhodna prijava na dogodek ni potrebna, lahko pa se na elektronski naslov klicni.center@zveza-slepih.si ali na telefonsko številko 01 4700 244 (klicni center) na nas obrnete za več informacij.

Povezava do dogodka:
https://us06web.zoom.us/j/81762170997?pwd=cjI3ZG5TYXFKVncwMFhjZkx2TWZLQT09
Meeting ID: 817 6217 0997
Passcode: 750368

Za tiste, ki imate težave s prijavo, bo na voljo pomoč po telefonu na številki: 01 47 00 250 (Rok) in sicer med 16.45 in 17.00 uro.

Veselimo se srečanja z vami!


logotip 100-letnica ZDSSS
Prijava v EIS
Blinda

Projekt INFORMATIZACIJA ZDSSS

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije skupaj s partnerjema MDSS Celje in Kranj izvaja projekt Informatizacija ZDSSS , ki ga sofinancira Minisrstvo za javno upravo iz Sklada NVO.

Več informacij o projektu
KNJIŽNICA SLEPIH IN SLABOVIDNIH MINKE SKABERNE

logotip Knjižnice slepih in slabovidnih
Počitniške kapacitete

fotografija gradiča na Okroglem
100 izletov po Sloveniji

fotografija poti po gozdu
Projekt LETS

ZDSSS sodeluje pri projektu Erasmus+ LETS, ki temelji na inkluziji in enakih možnostih s prenosom znanja in izkušenj tečajev jadranja za slepe ali slabovidne iz Italije v Slovenijo. Pri projektu sodelujejo slepi in slabovidni iz Italije in Slovenije.
eBralec – sintetizator govora

logotip eBralec
REVIJA RIKOSS

logotip revije Rikoss
Luč v temi

logotip oddaje Luč v temi Že več kot četrt stoletja vsako drugo nedeljo ob 19. uri na Radiu Ognjišče oddaja o življenju in delu slepih in slabovidnih, ki jo pripravlja in vodi naša članica Sonja Pungertnik
PSI VODIČI

Sklep o kriterijih za dodelitev psa vodiča slepih: SKLEP Pravilnik o vsebini preizkusa psa vodiča slepih: PRAVILNIK
SOFINANCERJI

Programe in delovanje sofinancirajo:

logo FIHO

logo Ministrstva za kulturo

logo Ministrstva za delo

logotip Ministrstva za javno upravo

logo Mestne občine Ljubljana
SPLETNA STRAN JE DOSTOPNA VSEM

logotip IZVD
Sledite nam