05.5. 2022

Vabimo vas na Zoom srečanje družabnikov po telefonu, kjer bo naša gostja Taja Borštnar, univ. dipl. socialna delavka, družinska mediatorka, IMAGO facilitator in specializantka integrativne psihoterapije.

Tema srečanja bo model JAZ-a v odnosu v povezavi z učinkovito komunikacijo in TIPI vedenj (asertiven, pasiven, posredno agresiven in agresiven tip vedenja).

Udeleženci bodo imeli možnost ozavestiti kako vstopajo v medsebojne odnose in lastno komunikacijo ter načine vedenja. Ozaveščali bodo tudi vedenjske vzorce, ki jih prinašajo iz primarnih družin ter na tak način morda lažje razumeli sebe v odnosih z drugimi in vstopali v bolj ozaveščene medsebojne odnose.

Srečanje bo potekalo v četrtek, 12.5.2022 od 17.00 do 18.00 ure in bo namenjeno družabnikom po telefonu, vabljeni pa tudi vsi ostali, ki vas tema zanima.

Fotografija osebe, ki uporablja pametni mobilni telefon

Predhodna prijava na dogodek ni potrebna, lahko pa se na elektronski naslov klicni.center@zveza-slepih.si ali na telefonsko številko 01 4700 244 (klicni center) na nas obrnete za več informacij.

Povezava do dogodka:
Meeting ID: 817 6217 0997
Passcode: 750368

Za tiste, ki imate težave s prijavo, bo na voljo pomoč po telefonu na številki: 01 47 00 250 (Rok) in sicer med 16.45 in 17.00 uro.

Veselimo se srečanja z vami!

Blinda

Projekt INFORMATIZACIJA ZDSSS

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije skupaj s partnerjema MDSS Celje in Kranj izvaja projekt Informatizacija ZDSSS , ki ga sofinancira Minisrstvo za javno upravo iz Sklada NVO.

Več informacij o projektu

100 izletov po Sloveniji

fotografija poti po gozdu
Projekt LETS

ZDSSS sodeluje pri projektu Erasmus+ LETS, ki temelji na inkluziji in enakih možnostih s prenosom znanja in izkušenj tečajev jadranja za slepe ali slabovidne iz Italije v Slovenijo. Pri projektu sodelujejo slepi in slabovidni iz Italije in Slovenije.

logotip Ministrstva za javno upravo