13.8. 2021

SPREMEMBA:

Obveščamo vas, da je pri izvedbi Srečanja slepih in slabovidnih žena Slovenije prišlo do spremembe termina. Srečanje bo potekalo 30. 08. 2021 in ne 31. 08. 2021, kot je bilo zapisano v vabilu.

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije in Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica skupaj z Lions klubom Soča Kobarid in javnim zavodom Triglavski narodni park vas vabijo na srečanje slepih in slabovidnih žena Slovenije, ki bo v ponedeljek, 30. 8. 2021, v Trenti.

Ob 10. uri se zberemo pred Informacijskim središčem TNP Dom Trenta.
Pozdravil nas bo župan občine Bovec g. Valter Mlekuž, nato pa si bomo premierno ogledali kratki film Narava brez meja. Gre za večkrat nagrajeni film, ki predstavlja Triglavski narodni park v Sloveniji in Naravni park Julijsko predgorje v Italiji. Ob finančni podpori ameriškega veleposlaništva je bil film lani, v okviru projekta Dostopnost, opremljen tudi z zvočnim opisom.
Razdelili se bomo v dve skupini in si izmenjaje vodeno ogledali razstavo tipnih slik in ostalih razstav v Informacijskem središču ter del Soške poti s tehnično dediščino (žaga venecijanka in apnenica).
Po ogledih se zapeljemo do Bovca, v gostilno Pod lipco, kjer sledi zaključek srečanja ob dobri prehrani in druženje.

Prispevek uporabnika za srečanje je 15 EUR.
Prijave zbirajo na sedežu Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica na telefonski številki (05) 33 34 650 ali elektronski pošti info@mdssng.si najkasneje do srede, 25. 8. 2021.
Zaradi preprečevanja okužb s SARS-CoV-2 bo za vse udeležence in izvajalce srečanja veljal pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran). V ta namen boste prejeli v podpis izjavo o izpolnjevanju pogoja.
Za dodatne informacije lahko pokličete Igorja Miljavca na številko 041 485 430.

Veselimo se srečanja in druženja z vami. Vabljeni.

100 izletov po Sloveniji

fotografija poti po gozdu