12.7. 2021

Z nadgradnjo Evropske kartice ugodnosti do več dostopnosti blaga in storitev za invalide
Projekt Evropska kartica ugodnosti spodbuja socialno vključenost osebam, ki imajo status invalida, saj jim omogoča večjo dostopnost in dosegljivost tako proizvodov kot storitev. Na MDDSZ želijo imetnikom kartice omogočiti enotnejšo obravnavo in specifične ugodnosti v Sloveniji in EU, zato projekt nadgrajujejo, za kar je Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko že odobrila evropska sredstva.

Blinda

Projekt INFORMATIZACIJA ZDSSS

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije skupaj s partnerjema MDSS Celje in Kranj izvaja projekt Informatizacija ZDSSS , ki ga sofinancira Minisrstvo za javno upravo iz Sklada NVO.

Več informacij o projektu

100 izletov po Sloveniji