28.6. 2021

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije razpolaga z več kot 200 igračami, družabnimi igračami in didaktičnimi materiali za izposojo družinam s slepim ali slabovidnim članom. Pripravili smo nov, posodobljen in razširjen katalog. Izbirate lahko med igračami za najmlajše, miselnimi igračami, družabnimi igrami za vse generacije, številnimi vstavljankami in sestavljankami ter didaktičnimi materiali za pomoč pri učenju. Za vsak artikel je v katalogu na voljo fotografija za ogled in kratek opis.

Za boljšo preglednost so igrače, družabne igre in didaktični materiali razporejeni po kategorijah, vsaka od njih se nahaja v svojem dokumentu na strani:

Programi za slepe in slabovidne otroke, mladostnike in svojce

Za izposojo in dodatne informacije nas pokličite na 01 47 00 221 (Sanja Kos) ali pišite na elektronski naslov sanja.kos@zveza-slepih.si

100 izletov po Sloveniji

fotografija poti po gozdu