26.5. 2021

Tudi letos v Tednu slepih in slabovidnih, ki ga obeležujemo v prvem tednu junija, pripravljamo zahvalno sveto mašo slepih in slabovidnih, ki bo potekala v petek, 4. junija 2021, ob 19. uri v kapeli Vile Toma Zupana na Okroglem.

Zaradi še vedno trajajoče epidemije in ker se ukrepi niso sprostili do te mere, da bi lahko organizirali množično prireditev, bo sveta maša potekala z minimalnim številom udeležencev. Maševal bo pater Miha Sekolovnik. Neposreden prenos bo po Radiu Ognjišče, video prenos pa bo zagotovila Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije na svoji spletni strani in na youtube kanalu. Povezava do video prenosa bo objavljena na dan dogodka na spletni strani Zveze in na Facebook strani Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne. S samim prenosom bomo pričeli ob 18.55, po zaključku maše pa bomo prenašali tudi nagovor predsednika Zveze.

Prisrčno vas vabimo, da se 4. junija ob 19. uri združimo v hvaležnosti Bogu in mnogim ljudem za čudovita dela, ki jih ne pozabimo. Povabimo tudi svoje prijatelje.

Teden slepih in slabovidnih 2021

Prvi teden v juniju obeležujemo teden slepih in slabovidnih. Novice in dogodki