23.12. 2020

Sporočamo vam, da smo v okviru akcije: 100 izletov po Sloveniji – brez avtomobila zbrali skoraj 20 zanimivih izletov. Akcijo zbiranja izletov podaljšujemo do maja 2021. Tiste, ki so nam že in tiste ki nam še bodo posredovali opise izletov, bomo o datumu žrebanja obvestili naknadno. Obvestilo o žrebanju bomo objavili tudi na naši spletni in FB strani.

Fotografija poti skozi zasneženi gozd

Tudi zima je lahko čas v katerem se podamo na lep izlet .Prepričani smo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo zbrati 100 izletov po Sloveniji – brez avtomobila.

Opise izletov in fotografije nam lahko pošiljate do 31. 5. 2021 na naslov: Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije, Groharjeva 2, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: klicni.center@zveza-slepih.si
Z veseljem pričakujemo vaše prispevke in vas lepo pozdravljamo.