16.4. 2019

V soboto, 13.4.2019 je v Mariboru potekalo državno prvenstvo v steznem kegljanju za slepe in slabovidne.
V kategoriji B1 sta bila na vrhu Jadran Marinič in Darjo Vogrič, oba člana MDSS Nova Gorica , tretji je bil Maks Vinšek iz MDSS Maribor.
Pri moških B2 je zmagal Jože Lampe (MDSS Kranj), drugi je bil Igor Žagar (MDSS Ljubljana), tretji pa Jakob Vodušek (MDSS Celje).
V B3 kategoriji je bil najboljši Marjan Žalar (MDSS Kranj), drugi je bil Miro Rus , tretji pa Franci Tomšič, oba iz MDSS Ljubljana.
Pri ženskah je bila v B1 prva Karmen Vogrič (MDSS Nova Gorica), druga pa Silva Mlinarič (MDSS Murska Sobota). V B2 je nastopila Dragica Šernek, v B3 kategoriji pa je slavila Marija Fras (MDSS Celje), drugo mesto si je priigrala Branka Zorko (MDSS Ljubljana), tretje pa Danica Padežnik (MDSS Maribor).
V B4 kategoriji je pri moških nastopil Josip Bihar(MDSS Novo mesto), pri ženskah pa Jelka Orban (MDSS Murska Sobota)

100 izletov po Sloveniji

fotografija poti po gozdu