11.10. 2018

Ob obeleževanju 100-letnice Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne, bomo v Domu oddiha Zveze na Okroglem pripravili čajanko, v okviru katere bo potekal voden pogovor o Minki Skaberne, pobudnici naše knjižnice, in o ženskah v naši organizaciji nasploh. Pogovor bosta vodili urednici zbornika o Minki Skaberne, Petra Testen in Saša Poljak Istenič iz ZRC SAZU.

Vabimo vas, da se nam pridružite v petek, 19. oktobra 2018, ob 10. uri v Domu oddiha Zveze na Okroglem pri Kranju (Okroglo 8) in ob čaju ter v sproščenem vzdušju delite vaše spomine ali prigode in uživate v dobrem pogovoru.

Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije udeležbo najavite do torka, 16. oktobra 2018, na telefonsko številko 01 4700 218 ali elektronski naslov polona.car@zveza-slepih.si.