21.5. 2015

V soboto, 16.5.2015, smo v knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne odprli razstavo tipnih slikanic, ki so prispele na natečaj za najlepšo tipanko Skrivnosti tipanja.

S prav posebnim darilom so nas na odprtju razstave razveselili doc. dr. Aksinja KermaunerTjaša Krivec ter dr. Gorazd Golob, ki so Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberme podarili dva izvoda tipanke Miška Mici pade v shrambo. Ob tej priložnosti se jim še enkrat zahvaljujemo za tipni slikanici, ki bosta v veselje najmlajšim bralce naše knjižnice.

Dogodka se je udeležilo veliko slepih in slabovidnih otrok, ki so se novih tipnih slikanic zelo razveselil. Knjige so jih tako pritegnile, da so vanje kukali že ob prihodu, nekateri pa so si jih želeli takoj izposoditi.

Vabimo vas, da obiščete knjižnico ter si v naši galeriji ogledate razstavljene tipne slikanice!