01.10. 2014

Vabimo vas na premierno projekcijo filma Pot v raj v priredbi za slepe in slabovidne. Film si boste lahko z avdio priredbo ogledali v sredo, 8. oktobra 2014, ob 20.45 v ljubljanskem kinu Komuna. Za prvih 30 slepih in slabovidnih obiskovalcev in njihovih spremljevalcev smo rezervirali brezplačne vstopnice. Pridružila se nam bo tudi filmska ekipa.

KRATEK OPIS FILMA:
Žak, mlad fant, se po smrti svoji staršev odpravi na jadrnico v iskanju miru in spominov, a pot mu prekriža Lučka, pretirano zgovorna punca, ki se mu prilepi za hrbet in mu sledi vse do jadrnice v marini. Prepriča ga, da jo vzame s sabo na krov in na jadranju po Jadranu se izkaže, da sta drug drugemu najboljše zdravilo za usode, ki jih prestajata.

NAPOVEDNIK:

Blinda

Projekt INFORMATIZACIJA ZDSSS

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije skupaj s partnerjema MDSS Celje in Kranj izvaja projekt Informatizacija ZDSSS , ki ga sofinancira Minisrstvo za javno upravo iz Sklada NVO.

Več informacij o projektu

100 izletov po Sloveniji