05.5. 2022

Vabimo vas na Zoom srečanje družabnikov po telefonu, kjer bo naša gostja Taja Borštnar, univ. dipl. socialna delavka, družinska mediatorka, IMAGO facilitator in specializantka integrativne psihoterapije.

Tema srečanja bo model JAZ-a v odnosu v povezavi z učinkovito komunikacijo in TIPI vedenj (asertiven, pasiven, posredno agresiven in agresiven tip vedenja).

Udeleženci bodo imeli možnost ozavestiti kako vstopajo v medsebojne odnose in lastno komunikacijo ter načine vedenja. Ozaveščali bodo tudi vedenjske vzorce, ki jih prinašajo iz primarnih družin ter na tak način morda lažje razumeli sebe v odnosih z drugimi in vstopali v bolj ozaveščene medsebojne odnose.

Srečanje bo potekalo v četrtek, 12.5.2022 od 17.00 do 18.00 ure in bo namenjeno družabnikom po telefonu, vabljeni pa tudi vsi ostali, ki vas tema zanima.

Fotografija osebe, ki uporablja pametni mobilni telefon

Predhodna prijava na dogodek ni potrebna, lahko pa se na elektronski naslov klicni.center@zveza-slepih.si ali na telefonsko številko 01 4700 244 (klicni center) na nas obrnete za več informacij.

Povezava do dogodka:
Meeting ID: 817 6217 0997
Passcode: 750368

Za tiste, ki imate težave s prijavo, bo na voljo pomoč po telefonu na številki: 01 47 00 250 (Rok) in sicer med 16.45 in 17.00 uro.

Veselimo se srečanja z vami!

100 izletov po Sloveniji

fotografija poti po gozdu