22.11. 2021

Med 10. in 12.12.2021 bo v Domu oddiha ZDSSS na Okroglem potekalo tradicionalno prednovoletno srečanje skupine staršev slepih in slabovidnih otrok in mladostnikov za samopomoč.

Poskrbljeno bo za različne vsebine in dejavnosti, dovolj pa bo tudi prostega časa za sproščen pogovor in igro. Otroke bo obiskal Dedek Mraz, ki ne bo pozabil na darila. Na srečanju bo potekal izbor novega predstavnika oz. predstavnice skupine staršev slepih in slabovidnih otrok in mladostnikov za samopomoč.

Prispevek za udeležence srečanja znaša 10 EUR na družino na dan.

Za vse udeležence in izvajalce velja PCT pogoj (preboleli, cepljeni, testirani). Prijave bomo zbirali do petka, 3.12.2021 na naslovu Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije, Groharjeva 2, 1000 Ljubljana ter na elektronskem naslovu nastja.zlajpah@zveza-slepih.si.
Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na Nastjo Žlajpah, ki je dosegljiva na telefonski številki 01 4700 217 ali na zgornjem elektronskem naslovu.

Veselimo se druženja z vami ter vas lepo pozdravljamo!

Praznična kartica- grafika snežink in drevesa