09.8. 2021

Vabimo vas na SREČANJE SLABOVIDNIH, ki bo potekalo v Domu oddiha ZDSSS na Okroglem med 25. avgustom in 27. avgustom 2021.

Tokratno srečanje bomo namenili predstavitvi nekaterih storitev in programov s področja rehabilitacije. Predstavili bomo tudi nekatere tehnične pripomočke in aplikacije, spoznali golbal, se seznanili z vajami za sproščanje telesa in oči, organizirali bomo krajši orientacijski pohod, pozornost pa bomo namenili tudi razgibavanju in vajam za pravilno držo. V okviru srečanja bo priložnost, da si udeleženci med seboj izmenjate in podelite svoja znanja in izkušnje, ki vam pridejo prav v vsakdanjem življenju, večere pa bomo preživeli v sproščenem vzdušju.

Predviden program se nahaja v priponki: Vabilo_Srečanje slabovidni-Okroglo 21

Udeleženci s seboj prinesite udobna oblačila in športno obutev, primerno letnemu času in vremenski napovedi.
Za vse udeležence in izvajalce velja PCT pogoj (preboleli, cepljeni, testirani).

Prispevek uporabnika znaša 15 EUR na dan. Prijave sprejemamo do petka, 20. avgusta 2021 na elektronski naslov: polona.car@zveza-slepih.si ali po telefonu 01 4700 218, kjer smo dosegljivi tudi za dodatna vprašanja oz. informacije (Polona).

Blinda

Projekt INFORMATIZACIJA ZDSSS

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije skupaj s partnerjema MDSS Celje in Kranj izvaja projekt Informatizacija ZDSSS , ki ga sofinancira Minisrstvo za javno upravo iz Sklada NVO.

Več informacij o projektu

100 izletov po Sloveniji