07.4. 2021

SNG Drama sporoča, da so na njihovo spletno stran (https://www.drama.si/o-drami/drama_center/zvocne-drame) dodali še zadnji, šesti del zvočne drame Daneta Zajca Kálevala (https://www.drama.si/repertoar/delo?id=3422), ki so jo v studiu posneli Nejc Cijan Garlatti, Saša Tabaković, Zvone Hribar, Barbara Cerar, Bojan Emeršič in Silva Čušin.
Vseh šest delov Kálevale je na voljo na tej povezavi: https://www.drama.si//o-drami/drama_center/zvocne-drame/zvocna-knjiznica/dane-zajc-kalevala

Seveda si vsi že res močno želimo, da bi se lahko kmalu spet srečali v živo v naših dvoranah, do takrat pa upamo, da vam lahko vsaj s tovrstnim načinom “uprizarjanja” izvrstnih del slovenske dramatike, ki je predvsem dopolnitev siceršnjega Draminega programa, polepšamo kakšno urico ali dve.