31.3. 2021

Tudi na Zvezi društev slepih in slabovindnih Slovenije se bomo v največji možni meri glede na izvajanje storitev, programov in drugih obveznosti do naših uporabnikov, priključili poskusu zmanjšanja stikov ter posledično prenosov virusa SARS – COV 2, ki povzroča bolezen COVID – 19.

Tajništvo bo dosegljivo vsak delovni dan v obdobju med 1. in 12. aprilom med 8.00 in 12.00 in sicer na telefonski številki 01 4700 211 ali preko e-poštnega naslova: info@zveza-slepih.si

Prav tako sporočamo, da bo Knjižnica slepih in slabovidnih Minke Skaberne za obiskovalce zaprta. Kljub temu bo delovala služba izposoje, ki bo skrbela za odpremo brajevih knjig, kakor tudi zvočnih posnetkov na CD-jih. Izposoja bo tekla med 8.00 in 14.00 uro vsak delovni dan v času trajanja zaprtja države. Knjižnica bo dosegljiva na telefonski številki: 01 4700 260 in na e-poštnem naslovu: izposoja@zveza-slepih.si