19.1. 2021

Tokratno Petkovo Zoom kavico pripravljamo v sodelovanju z SNG Drama iz Ljubljane. Z nami bosta Špela Šinigoj, gledališka pedagoginja in Tanja Stanič, lektorica – organizatorka in pobudnica Dramine knjižnice za ranljive skupine.

Dramina knjižnica za ranljive skupine je nova Dramina programska platforma. Njen primarni in trenutno najvažnejši namen je olepšanje bivanja starejšim članom naše skupnosti in vsem ranljivim skupinam. Literarna branja, ki ji izbira in pripravlja gledališka lektorica Tatjana Stanič, berejo pa člani igralskega ansambla SNG Drama Ljubljana, lahko prinesejo umetniško doživetje vsem tistim, ki pogrešajo gledališče in umetnost.

Več informacij najdete na povezavi do vseh treh objavljenih sklopov:

Pogovor bo povezoval Dušan Brešar Mlakar.

Dobimo se v petek, 22 1. 2021 ob 10.00.

Povezava: https://us02web.zoom.us/j/84823458038?pwd=T1hBN05HaDltSE5TTUN5VTNCRXorQT09
Meeting ID: 896 8339 0315
Passcode: 493030

Za tiste, ki imate težave s prijavo, bo na voljo pomoč po telefonu na številki: 01 47 00 250 (Rok) in sicer med 9.00 in 10.00, torej pred začetkom. Upamo, da se boste lahko prijavili vsi, ki si to želite.
Vprašanja in predloge, ki vas zanimajo v zvezi s Petkovo ZOOM kavico lahko pošljete na dusan.bresar@zveza-slepih.si . Na ta naslov lahko pošljete tudi mnenja in ideje za bodoče Petkove ZOOM kavice.

Že več kot četrt stoletja vsako drugo nedeljo ob 19. uri na Radiu Ognjišče oddaja o življenju in delu slepih in slabovidnih, ki jo pripravlja in vodi naša članica Sonja Pungertnik