29.9. 2020

Tehniški muzej Slovenije ob ob bližajočem mednarodnem dnevu bele palice (15. oktober) vabi slepe in slabovidne ter spremljevalce, da se jim v nedeljo, 11. oktobra 2020, ob 11. uri pridružite v Tehniškem muzeju Slovenije v Bistri pri Vrhniki na vodenem ogledu izbranih muzejskih zbirk. Voden ogled so prilagodili ljudem z okvarami vida.

Vodstvo in vstop v muzej bosta za slepe in slabovidne ter spremljevalce brezplačna.
Obvezne prijave za posameznike in skupine Tehniški muzej Slovenije zbira do četrtka, 8. oktobra 2020, na številki 01 750 66 72 oziroma e-naslovu programi@tms.si

Vodenja za slepe in slabovidne se lahko udeležite tudi izven napovedanega termina. V tem primeru je vodenje plačljivo. Več informacij o vodenju je dostopnih na spletni strani:

koledar