24.6. 2020

V preteklih tednih smo k sodelovanju pri opravljanju družinskih izzivov povabili družine s slepim ali slabovidnim otrokom ter družine s slepim ali slabovidnim staršem. Pripravili smo 20 izzivov, ki so vključevali gibanje, ustvarjanja, glasbo, preizkušanje novega… Z veseljem smo spremljali, kako so se različne družine lotile opravljanja izzivov. Pogosto so nas nasmejale in navdušile s svojo iznajdljivostjo. Hvala vsem, ki ste se preizkusili pri opravljanju izzivov! Za sodelovanje v žrebanju je bilo potrebno opraviti 10 izzivov, kar je uspelo štirim družinam.

Žrebanje nagrad je potekalo v ponedeljek, 22.6.2020 v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne.

Luka pri žrebu nagrad

Nagrade prejmejo:
4. nagrada: družinska vstopnica za Hišo eksperimentov prejme družina Rak
3. nagrada: družinska vstopnica za Atlantis prejme družina Virant
2. nagrada: vikend v apartmaju Zveze v Dolenjskih toplicah prejeme družina Bojnec
1. nagrada: 5 dnevne počitnice v apartmaju Zveze v Piranu prejme družina Panić