11.6. 2020

Na Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije smo za vas pripravili nekaj posebnega. Oblikovali smo majico, lonček in steklenico za lepši dan. Vsi trije izdelki so opremljeni s pozitivno mislijo, ki je poleg običajnega zapisa, zapisana tudi v brajici. Na ta način želimo opozoriti na to, da so slepi in slabovidni pomemben in dragocen del družbe.

Majica 15 EUR

Majica z napisom v črnem tisku in brajici

Lonček 13 EUR

Skodelica z mislijo v črnem tisku in brajici

Steklenica 10 EUR

Skodelica z mislijo v črnem tisku in brajici

Sredstva, ki jih bomo zbrali s prodajo, bodo namenjena delovanju in programom Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije. Za več informacij o nakupu izdelkov lahko pišete na e-naslov: brigita.kosi@zveza-slepih.si ali pokličete na telefon: 01 4700 218

Blinda

Projekt INFORMATIZACIJA ZDSSS

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije skupaj s partnerjema MDSS Celje in Kranj izvaja projekt Informatizacija ZDSSS , ki ga sofinancira Minisrstvo za javno upravo iz Sklada NVO.

Več informacij o projektu

100 izletov po Sloveniji