15.6. 2020

Naša 1. skupna akcija KORAK2 je za nami. Tokrat je programe in dejavnosti za slepe in slabovidne podprlo 53 ljudi. Za slepe in slabovidne je bilo v tednu slepih in slabovidnih prehojenih, pretečenih, prekolesarjenih skoraj 400 km. Tokrat nam je uspelo zbrati sredstva za preko 80 ur spremstva, ki je za slepe in slabovidne nujno potrebno.
Iskrena hvala vsem, ki ste se odločili podpreti delovanje in programe Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije. Vsak korak v okviru naše akcije je dejansko KORAK2, saj prinaša nekaj dobrega tako za tiste, ki se podajo na pot v podporo slepim in slabovidnim in potem tudi slepim in slabovidnim, ki jim bodo tudi zaradi vas omogočene še boljše vsebine.
Pogosto si mislimo, da smo premalo pomembni, premajhni, premalo bogati, premalo sposobni…, da bi lahko naredili nekaj velikega. Kako bi bilo, če bi razmišljali drugače… Če bi razmišljali kot vrtnar, ki v zemljo položi drobno seme, ki je tako majhno, da se ga skoraj ne vidi, pa kljub temu verjame, da bo iz njega zrastlo nekaj lepega, nekaj dragocenega.

Seme, ki vzklije

HVALA VAM!


Prijava v EIS
Dobrodelnost

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Del odmere od dohodnine lahko namenite slepim in slabovidnim. Uporabite sledeč obrazec.
KNJIŽNICA SLEPIH IN SLABOVIDNIH MINKE SKABERNE

Počitniške kapacitete

eBralec – sintetizator govora

REVIJA RIKOSS

PSI VODIČI

Sklep o kriterijih za dodelitev psa vodiča slepih: SKLEP Pravilnik o vsebini preizkusa psa vodiča slepih: PRAVILNIK
SOFINANCERJI

Programe in delovanje sofinancirajo:

koledar

SPLETNA STRAN JE DOSTOPNA VSEM

Sledite nam