19.5. 2020

Vsi nam obljubljajo, da nič več ne bo tako kot je bilo pred koronavirusom. V teh 2 mesecih se je zares zgodilo veliko. Nekatere stvari pa kljubtemu še vedno ostajajo enake. Potreba po druženju in komuniciranju je gotovo ena od teh. Smo pa v teh dveh mesecih ugotovili, da obstaja za komukacijo in druženje mnogo načinov. Eden od njih je tudi ZOOM.
Če se ga želite naučiti uporabljati v varnem okolju, vas vabomo, da se nam pridružite na ZOOM kavici v petek, 22.5.2020  ob 10. uri.

Pikčasta skodelica kave

Prek ZOOMa se bomo srečevali slepi in slabovidni, ki si želimo pridobiti več izkušenj pri delu z ZOOM-om. Poiskali bomo odgovore na številna vprašanja, ki se nam zastavljajo pri tovrstni komunikaciji:
– Kako me vidijo drugi?
– Ali gledam v pravo smer, glede na kamero mojega računalnika?
– Kako lahko delam z računalnikom, da to ne bo moteče za ostale udeležence pogovora prek ZOOMa?
– Kaj vse nam ZOOM omogoča?

Prijavite se na e-naslov: klicni.center@zveza-slepih.si
Lepo vabljeni!