30.5. 2020

ALI SI UPAŠ?
V tednu slepih in slabovidnih, ki poteka v 1. tednu junija, želimo z nizom izzivov: Ali si upaš? Opozoriti na to, kako svet doživljajo slepi in slabovidni.
V ta namen smo pripravili 5 izzivov. Vsak dan od ponedeljka 1.6.2020 do petka 5.6.2020 bomo na spletni strani Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije in na facebook-u KSS ob 8.00 zjutraj objavili po en izziv.

Vabimo vas, da se podate na zanimivo odkrivanje sveta slepih in slabovidnih. Spremljajte naše izzive in jih poskusite razvozlati. Od ponedeljka do petka med 8. in 9. uro lahko pokličete v klicni center na telefon: 01 4700 244 in če nam boste 1. sporočili pravilno rešitev izziva, vas čaka zanimiva nagrada. Veseli bomo, če boste to informacijo delili.