15.1. 2020

Lions klub Idrija pripravlja v sodelovanju z Zvezo slepih in slabovidnih Slovenije, Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Nova Gorica, s Hotelom Cerkno in Smučarskim društvom Novinar že petič zapovrstjo Dan na snegu za slepe in slabovidne.
Srečanje bo v soboto, 18. januarja 2020 na smučišču Smučarskega centra Cerkno.

Za prijave in prevoz udeležencev na smučišče bosta tudi tokrat poskrbela Zveza slepih in slabovidnih Slovenije ter Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica. Prijavljenih je 10 družin ali skupaj prek 40 slepih in slabovidnih ter njihovih družinskih članov. Da bo dan na snegu res nepozabna izkušnja bodo udeležencem tako kot lani omogočili člani Lions kluba Idrija, njihovi družinski člani in predstavniki ostalih lions klubov iz severnoprimorske regije, ki bodo skrbeli za spremstvo na smučišču.

Več informacij:
Spletna stran Lions kluba Idrija

Posnetek pogovora o akciji na radiu Primorski val

Fotografija smuči in palic na smučišču