02.10. 2019

Primorski tehnološki park in MDSS Nova Gorica pripravljata dogodek Ustvari svojo prihodnost. Dogodek je namenjen razvijanju podjetniških veščin, podjetniške kulture in razvoju idej z namenom ustanavljanja novih podjetij.

Dogodek bo potekal od 28. 10. do 30. 10. 2019.
Delavnice »startup izziv« bodo potekale od cc. 8.30 do 15.30.
Za bivanje, prevoz in strokovno podporo bo poskrbljeno.

Vsi, ki vas udeležba na tem dogodku zanima, nam to sporočite do petka 4.10.2019 do 10.00 ure na mail: brigita.kosi@zveza-slepih.si. Obvestilo lahko posredujete tudi slepim in slabovidnim prijateljem, za katere menite, da bi jih to zanimalo.

Na Zvezi slepih in slabovidnih Slovenije želimo oblikovati mailig listo oz. skupino iskalcev zaposlitve, preko katere bi lahko pošiljali zanimiva obvestila, vabila…
V okviru te skupine želimo slepim in slabovidnim iskalcem zaposlitve omogočiti tudi izmenjavo izkušenj. Zato vse tiste, ki bi se radi priključili prosimo, da nam to sporočite.
Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na zgornjem mailu in na telefonski številki: 01 / 4700 244.


Prijava v EIS
Dobrodelnost

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Del odmere od dohodnine lahko namenite slepim in slabovidnim. Uporabite sledeč obrazec.
KNJIŽNICA SLEPIH IN SLABOVIDNIH MINKE SKABERNE

Počitniške kapacitete

eBralec – sintetizator govora

REVIJA RIKOSS

Luč v temi

Že več kot četrt stoletja vsako drugo nedeljo ob 19. uri na Radiu Ognjišče oddaja o življenju in delu slepih in slabovidnih, ki jo pripravlja in vodi naša članica Sonja Pungertnik
PSI VODIČI

Sklep o kriterijih za dodelitev psa vodiča slepih: SKLEP Pravilnik o vsebini preizkusa psa vodiča slepih: PRAVILNIK
SOFINANCERJI

Programe in delovanje sofinancirajo:

SPLETNA STRAN JE DOSTOPNA VSEM

Sledite nam