27.9. 2019

V Tehniškem muzeju Slovenije vabijo:

Ob bližajočem mednarodnem dnevu bele palice vabimo slepe in slabovidne ter spremljevalce, da se nam v soboto, 12. oktobra 2019, ob 11. uri pridružite v Tehniškem muzeju Slovenije v Bistri pri Vrhniki na vodenem ogledu izbranih muzejskih zbirk. Voden ogled smo prilagodili ljudem z okvarami vida. Na vodenem ogledu bomo omogočili tudi dotikanje številnih predmetov, preko katerih boste lahko spoznavali našo bogato tehniško dediščino.

Vodstvo in vstop v muzej bosta za slepe in slabovidne ter spremljevalce brezplačna.

Obvezne prijave za posameznike in skupine zbiramo do četrtka, 10. oktobra 2019, na številki 01 750 66 72 oziroma e-naslovu programi@tms.si.

Vodenja za slepe in slabovidne se lahko udeležite tudi izven napovedanega termina. V tem primeru je vodenje plačljivo. Več informacij o vodenju je dostopnih na spletni strani: https://www.tms.si/vodstva-za-odrasle-tms-bistra/vodstvo-za-slepe-in-slabovidne-za-odrasle-tms-bistra/

Blinda

Projekt INFORMATIZACIJA ZDSSS

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije skupaj s partnerjema MDSS Celje in Kranj izvaja projekt Informatizacija ZDSSS , ki ga sofinancira Minisrstvo za javno upravo iz Sklada NVO.

Več informacij o projektu

100 izletov po Sloveniji