15.2. 2019

Od petka, 1.februarja do srede, 6. februarja 2019 je v Domu oddiha Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije, na Okroglem potekalo Odprto posamično Državno prvenstvo slepih in slabovidnih v šahu za leto 2019.

Na otvoritvi prvenstva v petek, 1.2.2019 je imel pozdravni govor predsednik Društva MDSS Kranj Emil Muri, ki je obenem bil predstavnik ZŠIS-POK. Prisotne je pozdravil tudi predsednik ZDSSS Matej Žnuderl. Ob začetku prvenstva je bil izveden žreb in sprejet Pravilnik tekmovanja. Glavni sodnik na tekmovanju je bil Blaž Kosmač, njegov namestnik pa je bil Metod Logar.

Tekmovanje je potekalo po bergerjevem sistemu (7 kol). Na tekmovanju je sodelovalo skupno 7 šahistov iz naslednjih društev: MDSS Koper, MDSS Celje, MDSS Ljubljana in MDSS Kranj.

Tokrat je zlato pripadlo Aleksandru Uršiču iz MDSSS Koper, srebro Francu Mlačniku iz MDSSS Kranj in bron Mateju Žnuderlu iz MDSSS Celje

Podelitev pokalov na Odprtem Dp v šahu na Okroglem


Prijava v EIS
Dobrodelnost

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Del odmere od dohodnine lahko namenite slepim in slabovidnim. Uporabite sledeč obrazec.
KNJIŽNICA SLEPIH IN SLABOVIDNIH MINKE SKABERNE

Počitniške kapacitete

eBralec – sintetizator govora

REVIJA RIKOSS

PSI VODIČI

Sklep o kriterijih za dodelitev psa vodiča slepih: SKLEP Pravilnik o vsebini preizkusa psa vodiča slepih: PRAVILNIK
SOFINANCERJI

Programe in delovanje sofinancirajo:

koledar

SPLETNA STRAN JE DOSTOPNA VSEM

Sledite nam