18.2. 2019

V sklopu projekta »Spletna dostopnost portala Biblos in zvočna knjiga KSS Minke Skaberne«, v katerem sodelujeta založba Beletrina in ZDSSS, izvajamo anketno raziskavo v katero so zajeti tako uporabniki Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne, kot tudi potencialni uporabniki, ki jih je v Sloveniji, po grobih ocenah med 30 in 40 tisoč.

Anketa, ki se navezuje na navade in odnos do branja, uporabniške izkušnje v splošnih knjižnicah, z zvočnimi knjigami in portalom Biblos, se nahaja na sledeči povezavi: https://www.1ka.si/a/201597.

Zbrani podatki bodo uporabljeni v namen raziskave, ki podpira razvoj dostopnosti portala Biblos, kot tudi razvoj storitev in dejavnosti Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne.
V primeru, da bi pri izpolnjevanju želeli pomoč, pokličite na telefonsko številko: 01 4700 256 ali pišite na elektronski naslov: andreja.hari@zveza-slepih.si.

Projekt je financiran s strani Ministrstva za javno upravo Republike Slovenije.

pasica na katari so prstni odtisi in logotipi ter napis Anketa spletna dostopnost poratala Biblos in KSS. Na