15.11. 2018

V sredo, 7.11.2018 je potekal krajši delovni razgovor o aktualnih vsebinah, ki se nanašajo na življenje in delo slepih in slabovidnih. Razgovora so se udeležili predsednik Matej Žnuderl in tajnik Štefan Kušar iz Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije ter državni sekretar v Kabinetu Predsednika Vlade RS Uroš Prikl.

Pogovor je potekal po seji izvršnega odbora Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Maribor, ki ji je uvodoma gospod Prikl prisostvoval kot kandidat za župana Maribora na predlog stranke DESUS. Gospod Prikl je samoiniciativno pokazal skrb za eno od najbolj ranljivih skupin ter se želel seznaniti z težavami in izzivi, s katerimi se soočajo slepi in slabovidni občani Mestne občine Maribor.

Prikl Uroš, kandidat za župana Maribora, DESUS