29.3. 2018

Ob 100-letnici Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne:

Začetkov Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne smo se že večkrat dotaknili in ugotovili, da je ostalo še marsikaj neizrečenega. Verjamemo, da je veliko spominov in zgodb, za katere bi bilo škoda, da bi šle v pozabo. Skupaj z vami bi želeli pobrskati po preteklosti in izvedeti čim več o pobudnici knjižnice, prepisovalkah ter o branju med slepimi in slabovidnimi nasploh, zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite
NA ČAJANKI »PRI MINKI«, ki bo potekala v sredo, 11. aprila 2018, ob 10. uri v Knjižnici slepih in slabovidnih Minke Skaberne, na Kotnikovi 32 v Ljubljani,
in ob čaju ter v sproščenem vzdušju delite vaše spomine ali prigode in uživate v dobrem pogovoru.

Vabljeni vsi, ki vas naša skupna preteklost zanima!

Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije udeležbo najavite do torka, 10. aprila 2018, na telefonsko številko 01 4700 218 ali elektronski naslov polona.car@zveza-slepih.si.

SPLETNA STRAN JE DOSTOPNA SLEPIM IN SLABOVIDNIM