29.11. 2017

V petek 24.11.2017 se je zaključil 13. pokal MO Kranj in 7. memorial Borisa Žukeviča v steznem kegljanju. Nastopilo je kar 84 tekmovakl in tekmovalcev iz petih držav: Srbije, BIH, Hrvaške, Slovaške in Slovenije.

V dveh tekmovalnih dneh je nastopilo 18 ekip, zmago pa so si prislužili kegljači iz Reke, druga je bila ekipa iz Osjeka, tretja iz Zagreba, domača ekipa Sava iz Kranja pa je zasedla 4.mesto.
Med posamezniki v kategoriji B1 je slavil Zagrebčan Stjepan Đunđek, drugi je bil Mitja Osolnik iz MDSS Ljubljana, tretji pa Ivan Kombol iz Reke.
V kategoriji B2 je bil najboljši Ivica Ferenčić iz Koprivnice, drugi je bil Celjan Jakob Vodušek , tretje mesto je zasedel član MDSS Kranj Jože Lampe.
V kategoriji B3 je zmaga pripadla Rečanu Vedranu Dumenčiću, drugo mesto je zasedel član MDSS Novo mesto Josip Bihar, tretji pa je bil prav tako Rečan Zlatko Vučenović.
Pri ženskah je v kategoriji B1 zmagala Iva Šola iz Koprivnice, druga je bila Silva Mlinarič iz MDSS Murska Sobota, tretja pa Ivana Bojić iz Sarajeva.
V kategorji B2 sta na vrhu kraljevali Mariborčanka Danica Padežnik in 2. Alojzija Pirc iz Kranja, tretja pa je bila Evica Šerfez iz Slavonskega Broda.
V kategoriji B3 je zmagala Zagrebčanka Ruža Markešič, druga je bila Marija Fras iz Celja, tretje mesto je osvojila članica MDSS Ljubljana Branka Zorko.
V manj števičlni kategoriji B4 je med moškimi zmagal Rudi Lah iz Celja, drugi je bil Milenko Tomić iz Novega Sada, tretji pa Ivica Burek iz Osjeka. Pri žeskah jebila prva Lidija Gotz iz Krnaja, druga pa Jelka Orban iz Murske Sobote.
Zaključek in slavnostna podelitev medalj je potekala v domu oddiha na Okroglem pri Naklem.


Prijava v EIS
Dobrodelnost

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Del odmere od dohodnine lahko namenite slepim in slabovidnim. Uporabite sledeč obrazec.
KNJIŽNICA SLEPIH IN SLABOVIDNIH MINKE SKABERNE

Počitniške kapacitete

eBralec – sintetizator govora

REVIJA RIKOSS

PSI VODIČI

Sklep o kriterijih za dodelitev psa vodiča slepih: SKLEP Pravilnik o vsebini preizkusa psa vodiča slepih: PRAVILNIK
SOFINANCERJI

Programe in delovanje sofinancirajo:

SPLETNA STRAN JE DOSTOPNA VSEM

Sledite nam