16.5. 2017

Obveščamo vas, da bomo organizirali dva nadaljevalna računalniška tečaja za uporabo tabličnega računalnika oziroma pametnega telefona in sicer tečaj za slepe in tečaj za slabovidne v prostorih naše knjižnice na Kotnikovi 32 v Ljubljani:

–          za slabovidne s pričetkom 31.5.2017 ob 9.30. uri

–          za slepe s pričetkom  1.6.2017 ob 9.30. uri

Za vse tečajnike bomo zagotovili prehrano. Prevozne stroške krijejo udeleženci sami.

Udeleženci tečaja prinesejo s seboj lastno opremo ( tablični računalnik ali pametni telefon).

Program tečaja bo zajemal delo z aplikacijami za delo s tabličnim računalnikom oz. pametnim telefonom.

Poleg tega pa bomo dne 31.5.2017 v prostorih naše knjižnice na Kotnikovi 32 v Ljubljani organizirali tudi predstavitev pripomočkov za slabovidne, ki ga bo izvedlo podjetje Diopta. Vsi zainteresirani se lahko na lastne stroške udeležijo predstavitve ob 15 uri, prijavijo pa se Poloni Car na telefon 01 4700218 ali mail polona.car@zveza-slepih.si .

Prijave udeležencev pričakujemo do vključno 24.5.2017, da bomo na osnovi tega dokončali organizacijo izvedbe tečaja.