29.3. 2017

Vabimo vas, da sodelujete pri prvi Klepetalnici, ki bo potekala v četrtek, 6.4.2017, ob 17.00 uri v prostorih Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne na Kotnikovi ulici 32 v Ljubljani.
Z dr. Tjašo M. Kos, univ. dipl. psih. bomo spregovorili o izzivih starševstva.

Pri Klepetalnici lahko sodelujete tako, da se nam pridružite v knjižnici ali pa dogajanje spremljate preko spleta (povezava do video prenosa bo objavljena naknadno). Veseli bomo, če nam boste že v naprej posredovali izkušnje, vprašanja, mnenja, ki jih bomo naslovili (če želite lahko pri tem ostanete anonimni). Možnost postavljanja vprašanj boste imeli tudi med predavanjem (v živo ali preko elektronske pošte)

Prosimo vas, da nam do ponedeljka,  3.4.2017, sporočite, če boste dogodek spremljali v knjižnici. Za dodatne informacije, prijave, vprašanja lahko pokličete Karolino Doltar na 01 4700 224 ali pišete na naslov karolina.doltar@zveza-slepih.si.