21.11. 2016

Slovenska showdown reprezentanca se je pod vodstvom Gregorja Habjana udeležila turnirja najboljših evropskih showdown igralcev European Top Twelve, ki je potekal med 17. in 20.11.2016 v poljskem Wroclawu. Slovenci so se spet izkazali, saj je Peter Zidar zasedel 1. mesto v moški konkurenci, Tanja Oranič pa 3.mesto v žesnki. Dobro uvrstitev sta dosegla tudi Sanja Kos, ki je zasedla 4. mesto in pa Aleksander Sabo, ki je bil 7.

Blinda

Projekt INFORMATIZACIJA ZDSSS

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije skupaj s partnerjema MDSS Celje in Kranj izvaja projekt Informatizacija ZDSSS , ki ga sofinancira Minisrstvo za javno upravo iz Sklada NVO.

Več informacij o projektu

100 izletov po Sloveniji