22.4. 2016

V soboto, 16.4 in nedeljo, 17.4.2016 je na Okroglem pri Kranju potekalo državno prvenstvo v showdownu. V moški konkurenci je prvo mesto zasedel Peter Zidar iz Mdss Celje, ki je bil državni prvak tudi v lanskem letu, na drugo mesto se je uvrstil Miha Susman iz Mdss Ljubljana, na tretje mesto pa Ladislav Humski iz Mdss Celje. Pri ženskah je državna prvakinja postala Tanja Oranič iz Mdss Kranj, drugo mesto je zasedla Sanja Kos iz Mdss Celje, tretje pa Jana Fuhrer, prav tako iz Mdss Celje. V ekipni konkurenci je zmagala ekipa MDSSMB1 v sestavi: Tina Gosteničnik, Denis Repa in Boštjan Bratušek. Na drugo mesto se je uvrstila ekipa MDSSLJ v sestavi: Nataša Žganjar, Miha Susman in Simon Podobnikar, na tretje pa ekipa MDSSKR2 v sestavi: Tanja Oranič, Sandi Novak in Janez Potočnik.

Državno prvenstvo v showdownu 2016

Državno prvenstvo v showdownu 2016

 


Prijava v EIS
Dobrodelnost

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Del odmere od dohodnine lahko namenite slepim in slabovidnim. Uporabite sledeč obrazec.
KNJIŽNICA SLEPIH IN SLABOVIDNIH MINKE SKABERNE

Počitniške kapacitete

eBralec – sintetizator govora

REVIJA RIKOSS

Luč v temi

Že več kot četrt stoletja vsako drugo nedeljo ob 19. uri na Radiu Ognjišče oddaja o življenju in delu slepih in slabovidnih, ki jo pripravlja in vodi naša članica Sonja Pungertnik
PSI VODIČI

Sklep o kriterijih za dodelitev psa vodiča slepih: SKLEP Pravilnik o vsebini preizkusa psa vodiča slepih: PRAVILNIK
SOFINANCERJI

Programe in delovanje sofinancirajo:

SPLETNA STRAN JE DOSTOPNA VSEM

Sledite nam