15.3. 2016

Spoštovani, vabimo vas k izpolnjevanju ankete Evropske zveze slepih, ki sodeluje v projektu PRO4VIP. Eden od ciljev projekta je izboljšanje kakovosti življenja oseb z okvaro vida, predvsem slabovidnim ter tudi slepim s funkcionalnimi ostanki vida. S tem namenom Italijanska Univerza v Salermu izvaja raziskavo, s katero želijo zbrati potrebe slabovidnih in slepih s funkcionalnimi ostanki vida v vsakdanjem življenju, informacije o pripomočkih in drugih oblikah pomoči, ki jih uporabljajo, da si izboljšajo življenje ter kakšne pripomočke in podporo bi si želeli, da bi bilo njihovo življenje zadovoljno in kakovostno. Vprašalnik je na voljo v angleškem jeziku na povezavi: http://www.pro4vip.eu/quest/

Zadnje objave