19.5. 2015

V okviru projekta Knjižnica slepih in slabovidnih vas vabimo na brezplačno delavnico MOŽNOSTI ZAPOSLOVANJA SLEPIH IN SLABOVIDNIH.

KDAJ

28. maj 2015 ob 9. uri

KJE

Knjižnica slepih in slabovidnih, Kotnikova ulica 32, Ljubljana

PRIJAVA

Delavnica je brezplačna. Prijave sprejemamo do srede, 27. maja 2015, oziroma do zasedenosti skupine, in sicer:

O DELAVNICI

Slepi se poleg komunikacijskih in orientacijskih ovir pogosto soočajo še s problematiko zaposlovanja zaradi družbenih stereotipov o slepoti. S pomočjo posebnih pripomočkov in novih tehnoloških rešitev lahko slepi in slabovidni delajo z najsodobnejšimi komunikacijskimi sredstvi. S tem so si v zadnjem desetletju pridobili možnost večje socialne vključenosti, hkrati pa so se jim odprle nove oblike in možnosti zaposlovanja. Namen delavnice je ozaveščanje strokovne javnosti ter na ta način povečanje možnosti za vstop slepih in slabovidnih na trg dela.

Več informacij o delavnici v priloženi zgibanki.

Za dodatne informacije nas pokličite na 01 200 29 28 ali nam pošljite elektronsko pošto na naslov nika.mesner@gis.si.

Vljudno vabljeni!

Zadnje objave