04.1. 2015

Sonjo Pungertnik tako ali drugače poznamo mnogi. V svojih letih dela na Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije je začela s programom: »Mreža spremljevalcev za preprečevanje socialne izključenosti slepih in slabovidnih«, delala je tudi na številnih drugih programih, ki so namenjeni polnejšemu in kvalitetnejšemu življenju slepih in slabovidnih. Na nekaterih programih še vedno sodeluje z nami in jih bogati s svojim znanjem, izkušnjami in vsem, kar je. Sonja Pungertnik je med kandidatkami za Slovenko leta 2014. To je gotovo priznanje zanjo in je velika promocija slepote in slabovidnosti. Zato imate možnost, da oddate glas zanjo, in sicer najpozneje do četrtka, 15. 1. 2015, do 23.59.

Kako? Po SMS na številko 4567 v sporočilo z velikimi črkami napišite SLOVENKA 7.

Sonja Pungertnik

Velikokrat ne moremo narediti nič, tokrat pa lahko!