01.1. 2012

TRC-Celje-Celjska koča 100
SK ZAGORJE-SRC MARELA 100
100

V letošnji sezoni smo glede na lansko uspeli pridobiti popuste za slepe in slabovidne smučarje še pri štirih smučiščih, tako da jih je skupaj 14. Še vedno pa si bomo prizadevali, da nam ugodnosti ponudila tudi druga slovenska smučišča.

* V smučarskem centru Cerkno prosijo, da slepi in slabovidni smučarji koristijo brezplačno vozovnico v terminih, ko je na smučišču manj obiskovalcev, to je v dneh od ponedeljka do petka. Prosijo tudi, da jih zainteresirani o svojem prihodu na smučišče predhodno obvestijo po telefonu 05 374 34 00, da bodo pripravili vozovnico.

POMEMBNO OBVESTILO:
Ob nakupu smučarske vozovnice se mora slepi ali slabovidni smučar vedno izkazati s člansko izkaznico ZDSSS; njegov spremljevalec lahko dobi smučarsko vozovnico samo ob prisotnosti slepega oz. slabovidnega.